Darujte
zdravie
článok / Júl 30 2020

Erektilná dysfunkcia je problém, ku ktorému sa treba postaviť čelom

Téma erektilnej dysfunkcie býva v spoločnosti tabu, pričom celosvetovo trápi milióny mužov v rôznom veku. Nedostatočná alebo slabá erekcia predstavuje strašiaka, o ktorom muži radšej mlčia, aj keď im negatívne zasahuje do života. Pritom je to problém, ktorý moderná medicína dokáže v mnohých prípadoch efektívne riešiť. Nevedomosť je matkou strachu, preto sa na túto tému pozrieme bližšie. 

Kedy hovoríme o erektilnej dysfunkcii? 

Ak sa nedostatočná erekcia objaví zriedkavo alebo počas kratšieho obdobia, nie je zvyčajne dôvod na obavy. Príčinou býva stres, chronická únava, nadmerné pitie alkoholu,  nedostatok  fyzickej  aktivity  a  najmä FAJČENIE ! . O erektilnej dysfunkcii hovoríme vtedy, ak problém napriek snahe a zdravému životnému štýlu trvá dlhšie ako 6 mesiacov, alebo ak výrazne ovplyvňuje kvalitu života. 

 

Riešenie

V snahe rýchlo a diskrétne vyriešiť problém slabej erekcie občas muži siahajú po rôznych zázračných bylinných preparátoch a tabletkách neznámeho pôvodu, za to s účinným marketingom. Na takto citlivý problém neexistuje riešenie cez pochybné skratky. Základom je vždy konzultácia u lekára. Ten zhodnotí zdravotný stav a navrhne správnu liečbu. Netreba sa toho báť. 

 

Liečba fokusovanou rázovou vlnou

Ak ste si pri medicínskom riešení predstavili bolestivé ošetrenie, môžete si vydýchnuť. V našej Klinike Zdravia ponúkame pacientom liečbu fokusovanou rázovou vlnou. Je to neinvazívne a bezbolestné ošetrenie pomocou špeciálnych zvukových vĺn s vysokou energiou, ktoré podporujú tvorbu ciev a lepšie prekrvenie, pretože práve nedostatočné prekrvenie býva jedna z najčastejších príčin, prečo to nefunguje, ako má. Ošetrenie trvá menej ako 20 minút a na dosiahnutie výsledkov je potrebných zvyčajne 6 sedení. Výsledky sú dlhodobé, spravidla bez nutnosti užitia pohotovostnej medikamentóznej liečby. Postará sa o vás skúsený urológ s dlhoročnou praxou. Diskrétnosť a pohodlie pacientov je pre nás prvoradá. Pacientov objednávame na presný termín bez stresu a zbytočného čakania. 

Pred výberom zdravotníckeho zariadenia sa vždy informujte či používajú na liečbu radiálnu alebo fokusovanú rázovú vlnu.

Radiálna rázová vlna nieje vhodná na liečbu erektilnej dysfunkcie, lebo na rozdiel od fokusovanej, nemá schopnosť stimulovať tvorbu nových cievnych prepojení.

Na Klinike Zdravia využívame prístroj od švajčiarskeho výrobcu Storz Medical, ktorý sa špecializuje na urologické aplikácie a má až 75 % podiel na trhu. Zároveň v prestížnych zdravotníckych periodikách majú ako jediní publikované zaslepené štúdie s preukázanými výsledkami. Až 80 percent pacientov v jednej z takýchto publikovaných štúdií by odporučilo ošetrenie aj svojmu známemu. (štúdia zahrňovala viac ako 100 pacientov, ktorých trápil problém erektilnej dysfunkcie v trvaní viac ako 18 mesiacov)

Ak sa vás tento problém týka, vedzte, že existuje diskrétne a bezbolestné riešenie. Objednajte sa na konzultáciu a užívajte si život so všetkým, čo k nemu patrí.

Zdieľať na sociálnych sieťach
Akcie, rady a tipy priamo na
váš email
Získajte prístup k limitovaným sezónnym zľavám na zákroky len pre odoberateľov newslettra. Tiež si budete môcť ako prví pozrieť videá s novinkami zo sveta zdravia a estetickej medicíny.
Odoslaním tohto formulára vyjadrujete súhlas so spracovaním osobných údajov za podmienok, ktoré sú dostupné na internetových stránkach www.urologicka-klinika.sk/ochrana-osobnych-udajov
Podobné články
článok / Júl 30 2020
Trpíte bolesťou v oblasti panvy bez zjavnej príčiny? Dôvodom  môže byť chronická panvová bolesť. Často...
článok / Feb 17 2017
Dospelí muži sa obriezky väčšinou boja, pretože predpokladajú, že im obnaženie žaluďa zníži kvalitu sexuáln...
článok / Feb 20 2017
Batoliace sa deti, bezsenné noci, neexistujúci sexuálny život, či neschopnosť predstaviť si seba samého ako...
článok / Mar 12 2017
Vasektomia je kombináciou dvoch slov „vas“ z latinského vas deferens, čo znamená semenovod a „ektomia“...